Koirapalvelu Kelpo Kuono lopettaa toimintansa 6.9.2019

Kynsienleikkausasiakkaat, joilla on 10-kerran kortissa vielä leikkuita jäljellä, hoidan luonnollisesti jäljelle jäävät kynsihoidot koirillenne :) Sovitaan paikasta tarkemmin ajanvarauksen yhteydessä!

Trimmaustoiminta jatkuu kuitenkin Peten Koiratarvikkeessa Raisiossa syyskuun puolen välin jälkeen. Ilmoitan heti tänne ja Facebook-sivuille uuden ajanvarausjärjestelmän osoitteen ja mahdollisen puhelinnumeron, kunhan ne julkaistaan.

Nettiajanvaraus on Peten Koiratarvikkeeseen auennut! (<-klikkaa tästä)

Kun, olette valinneet halutun palvelun, tarkistakaa onko aikaa riittävästi (verrattuna siihen, mitä trimmauksiin on mennyt aikaa aiemmin). Mikäli koette, että aika on riittämätön, valitkaa lisäaikaa.

Jos olette lainkaan epävarmoja ajanvarauksen suhteen, voitte myös varata ajan soittamalla: p. 0503251211

HUOM! Mikäli valitsette trimmauspalveluita ilman pesua, huolehtikaa että koira tulee trimmaukseen puhtaana ja kuivana. Tämä tarkoittaa huolellista shampoopesua edellisenä iltana tai samana päivänä aiemmin, mikäli teillä on mahdollisuus föönata koira. Huomioikaa kuraiset sadesäät. Mikäli koira kuraantuu lenkillä tai kaupan pihassa, koira ei enää ole puhdas. Aikataulutus uudessa paikassa on sellainen, että en pysty ilman ajanvaraus tekemään ylimääräistä pesua. Mikäli koira tuodaan likaisena trimmaukseen, johon ei ole varattu aikaa pesuun, en voi sitä trimmata, koska likainen turkki tylsyttää sakset ja koneeterät.
Kiitos kaikille, jotka haluavat pysyä asiakkaanani myös uudessa paikassa


Ajanvaraukset arkisin klo 10-19. Mikäli en ehdi vastata, soitan takaisin heti kun mahdollista.


Koirapalvelu Kelpo Kuono on Liedossa sijaitseva trimmauspalvelu, joka keskittyy toiminnassaan kotikoirien trimmaukseen. Yritys pitää majaa Liedon Päivästössä tiloissa ja ottaa vastaan koiria sopimuksen mukaan.

Ylävalikosta löydät kattavat tiedot tarjotuista palveluista, hinnoista ja ajankohtaisista tarjouksista.


Trimmauspöydän takana

Olen Sarianna Junnila ja olen valmistunut Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta eläintenhoitajaksi, painotuksenani kennelala eli koirat. Koirahistoriani alkoi vuodesta -96, kun perheeseemme tuli ensimmäinen karkeakarvainen mäyräkoira. Nykyisin kotona ja harrastuksissa mukana on kaksi petit basset griffon vendeen -rotuista koiraa, joiden näyttelyharrastuksen myötä innostuin myös trimmauksesta.

Haluan omalta osaltani edistää koirien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitani heidän koiria koskevissa pulmissaan. Pyrin työssäni tähtäämään koirien johdonmukaiseen, mutta reiluun ja ystävälliseen käsittelyyn niin trimmauspöydällä kuin koulutuksissa.