TRIMMAUSPALVELUT

HUOMIO! Trimmausaikoja voi etenkin kevään ja kesän aikana joutua jonottamaan. Tällä hetkellä jonon pituus on 10-12 viikkoa, joten olethan ajoissa aikaa varatessasi!
Ajanvaraukset arkisin klo 10-19. Mikäli en ehdi vastata, soitan takaisin heti kun mahdollista.

Kelpo Kuono tarjoaa kotikoirille arkielämään soveltuvia trimmauksia, jotka suunnitellaan tarkasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti yhdessä trimmaajan kanssa huomioon ottaen koiran yksilölliset ominaisuudet kuten turkin laatu, ikä ja terveydentila.

Palveluihin kuuluvat kaikki trimmaustekniikat: koneella ajaminen, leikkaaminen ja käsin nyppiminen (vain kevytturkkiset rodut). Muita palveluita ovat mm. siistiminen, pohjavillanpoisto, takkujen selvittäminen ja turkin pesu. Trimmauksen hintaan sisältyy tarpeen mukaan kynsienleikkuu ja korvien puhdistus.

Korostan työskentelyssäni koiran rauhallista, ystävällistä ja määrätietoista käsittelyä, jotta sekä koiralla, että koiran omistajalla olisi mahdollisimman helppo olla toimenpiteen aikana.
Pidän tärkeänä koiran hyvinvoinnin edistämistä ja halutessaan koiran omistaja saa mukaansa myös ohjeita liittyen koiran ruokintaan, koulutukseen ja turkinhuoltoon ilman lisäveloitusta. Älä siis arkaile kysyä, mikäli mieltäsi askarruttaa jokin!


AIKAA VARATESSASI MUISTATHAN KERTOA:

• Toiveesi koiran turkille tehtävistä toimenpiteistä mahdollisimman yksityiskohtaisesti
• Onko koira erityisen takkuinen
• Koiran ikä ja mahdollisesti trimmaukseen vaikuttavat sairaudet (esim. iho-ongelmat)
• Onko koiralla taipumusta poikkeavaan käytökseen pöydällä (esim. aggressiivisuus, arkuus)
• Onko koiralle tullut aiemmin trimmauksen jälkeen terveydellisiä oireita (ärtynyt iho, silmien punotus yms.)


ENNEN KUIN TUOT KOIRASI TRIMMAUKSEEN:

• Varmistathan, että koirallasi ei ole ulkoloisia. Ne tarttuvat koirasta koiraan helposti esimerkiksi koirapuistoista ja myös mm. trimmausvälineiden kautta. Ulkoloisia vastaan voit suojata koirasi apteekeista saatavilla valeluliuoksilla. Lue lisää ulkoloisista täältä!
• Käytä koirasi tarpeillaan, jotta sen olisi mahdollisimman mukava olla pöydällä koko trimmauksen ajan.
• Vältä koiran kastumista sadesäällä.
• Olethan ajoissa paikalla! Mikäli joudut peruuttamaan aikasi, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä!


MUUTA HUOMIOITAVAA:

• Vaikka koiran jättäminen uuden ihmisen hoiviin voi tuntua vaikealta, käyttäytyy koira useimmiten paremmin, kun omistaja ei ole trimmauksessa paikalla. Otamme kuitenkin asiakkaan toiveet huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Ole siis rauhallisin mielin!
HUOM! Koirapalvelu Kelpo Kuono velottaa 3.6. lähtien 40€ (riippumatta varatusta toimenpiteestä), mikäli asiakas ei saavu paikalle sovittuun aikaan, eikä peruuta aikaansa viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.